Wij zijn Bubbles

ONS VERHAAL

In 2015 zijn we officieel van start gegaan, nadat we al bijna vijftien jaar watertjes doorzwommen hadden in de communicatiesector. Van account direction in reclamebureaus tot marketing management in bedrijven: we hebben ervaring in meerdere sectoren, met verschillende projecten en diverse klanten, groot en klein. Ondertussen werd ons team en netwerk gesterkt met professionele partners waardoor we ons vandaag een full-service communicatiebureau kunnen noemen!

Onze werkwijze

Ons netwerk en partnerships

Naast een in-house team worden we gesterkt door een extern netwerk van professionele partners. Partners waarmee we sinds jaren samenwerken voor specifieke opdrachten. Dit alles maakt dat wij steeds de juiste persoon of het juiste team op de juiste plaats kunnen inzetten.

Bovendien vormen wij een krachtig collectief met Wizarts voor grafisch ontwerp en webdesign.

Over Isabelle

The Chief Bubble

Isabelle verdiende haar strepen als Account Manager/Director in Brusselse reclamebureaus, met klanten als Mobistar, AXA, Electrolux, Vlaamse Gemeenschap, Philips, … Nadien was ze bijna 10 jaar marketingverantwoordelijke in een automotive bedrijf. Een planmatige aanpak vanuit een creatieve invalshoek is steeds de basis van haar werk. Met strategische content, commercieel inzicht en oog voor detail vormt Isabelle de gepaste partner voor jouw communicatie.

Waarom mag je gerust met ons samenwerken?

Kwaliteit & efficiëntie

In alles wat we doen, van briefing tot eindproduct streven we naar een foutloze afwerking met een efficiënte manier van werken, voor onszelf én voor de klant.

Ervaren professionals

Ieder zijn of haar expertise en ervaring: elk teamlid gespecialiseerd of opgeleid in een bepaald vakgebied. Zo vormen we een complementair, professioneel team.

Heldere tarieven

Je krijgt van ons duidelijke offertes vooraf en geen verrassingen achteraf.

Eén aanspreekpunt

Eén contactpersoon die alles voor je regelt. Zo blijft alle communicatie duidelijk en gecentraliseerd.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wens je nog meer info over onze manier van werken of over ons team? Zin om samen te werken?
CONTACTEER ONS